Autófelszerelések és autós tartozékok

AUTÓS HŰTŐLÁDA 24L 12V 230V

2018. október 29. - Péter alkatrészes

AUTÓS HŰTŐLÁDA 24L 12V 230V

 

automax_autos_hutolada_24l_12v_230v_---0985-tun.jpg

Hordozható hűtőtáska
24 literes kapacitás
merevfalu
6x1,5 literes vagy 4x2 literes palack tárolására alkalmas
súly: 2,8kg
10 órás hidegen tartás, ami függ a külső hőfoktól, a táskába rakott ital és étel mennyiségétől és hőmérsékletétől illetve a jégakku számától is (minimum 2db)

Getting The Téli gumi You Want Made Simple!

Getting The Téli gumi You Want Made Simple!

 

It really can be enjoyable when you shop for a new car! Driving a brand new Téli gumi is enjoyable, after all. Many people find that Téli gumi shopping is a stressful experience, but it does not have to be that way. Use the advice offered below to help make your Téli gumi shopping experience more pleasurable.

Never let salespeople talk you into a vehicle priced beyond your budget. A lot of people are swayed into buying a sports cars because they fell for the dealer's slick comments about how good they look driving it. Remember that salespeople are motivated by the salesman wants his commission!

Shop around online before you go to a dealership. You should only visit a dealership when you are sure about the make and model you want. You should do a little Internet research first to see what brand might work for you, which cars have the best safety rating and other information that you cannot get from a dealership.

Know what type of truck or Téli gumi you want before stepping foot into a dealership. You should do some research online to learn more educated about what you make your decision. You should also note the price range of the vehicle you choose so that you're not tricked by a salesman.

Get recommendations from family members and friends with regard to their vehicles. Do they have a Téli gumi they have? Do they regret buying the one they made? Have they heard anything interesting about other cars that are on the market?

You should have your spending set before going to a dealer.

Research properly when you want to buy a Téli gumi purchase. There are sources on the Internet that will give you what a Téli gumi can be sold for. You could use NADA or the Kelly Blue Book to know how much a Téli gumi is. If a dealership offers a vehicle for a price above those quoted in these sources, go to another dealership.

Call the lot to see if they have the model you want in stock.If you visit them, the salesperson will try to sell you any Téli gumi that is on the lot. If you need a certain Téli gumi they don't have, that's a waste of your time. Calling in advance can save you time.

People often cringe when they hear about Téli gumi shopping, but this isn't necessary, as you've seen. You can take certain steps to make Téli gumi shopping positive. Ditch the car-buying blues and set out to find the car, truck or SUV that will meet your needs.

autóápolás, autó ápolási termékek

Autóápolás

Autó ápolási termékek az alkatrészokosan webáruházban!

 

Ebben a csoportban kapott helyet minden olyan termék - javító szalag, hegesztő spray, lakk, lánctisztító - , mely hozzájárul autónk kinézetének szebbé, ápoltabbá tételéhez! Nézzen körül a lent felsorolt autó ápolási termékek között és válassza ki az autójának és az Ön számára legideálisabb termékeket!

Ápolók polírok   

 

Festék lakk   

 

Jég és páramentesítő   

 

Korrózió alvázvédelem

Légkonditisztító   

 

Rágcsálóvédő   

 

Samponok tisztítók   

 

Tisztító felszerelések

Autófelszerelés, autó tartozékok érdekesség

Autófelszerelés, autóalkatrész

 

Ugyanúgy mint az életben,a kis dolgok számítanak; és ez nincs másként az autófelszerelésekkel sem. A nagy autód tűnhet tökéletlennek néhány kisebb autófelszerelés nélkül! Nem kell hozzá néhány apró tartozékot, nem fog eleget tenni várakozásainak. Elköltöttél rengeteg pénzt az autódra, akkor ezen a sokkal kisebb összegen már nem fog múlni a kényelmed és esztétikai élvezeted.

Számos módon beszerezheti autójának a felszerelését. Az autópiac végtelen lehetőségeket kínál az autó kiegészítők számára. Néhány ilyen kiegészítőn nagyon fontos és csaknem minden autótulajdonos használja. Vannak olyanok, akik csak a divat miatt vásárolnak kiegészítőket. Az előbbi célja az autóalkatrészek biztonságának megóvása vagy az utasok biztonságának biztosítása. A későbbi csak azért, hogy elbűvölje az autója tulajdonosát.

autófelszerelés és autótartozék

Az egyik legfontosabb autófelszerelés, amely mindenütt használatos, az az autószőnyeg. Ez egy kötelező jellegű autófelszerelés. Fő célja az autó padlójának védelme bármilyen használattól vagy károsodástól. Vannak olyan folyadékok, mint a víz vagy a hideg italok, a bor stb., amelyek a padlóra esnek és károkat okoznak. Ha van szőnyeg, akkor ez a veszély elkerülhető. Előnyös ha csomagtér tálcát is használunk a csomagtartóban.

Az autószőnyeg a fenti módon megvédi az autója padlóját. Az autó rázkódása sem okozhat kárt a hátulra pakolt árukban. Számos egyéb autófelszerelés van. Néhány ezek közül megnövelheti a gépkocsi erejét, és ezzel egyidejűleg szépen kiegészítheti az autó vonzerejét.

Sok olyan kereskedő van, aki autófelszerelésekre és autóalkatrészekre szakosodott, és rengeteg termékkel látják el az ország különböző területeit.

A leginkább használt termékek a következők:

- Fűthető ülésvédő
- Mentődoboz
- Rendszámtábla tartó
- Elakadásjelző
- Fényvisszaverő mellény

Világító tartozékok

A gépkocsi-tulajdonosok körében egyre növekvő kedveltséget mutatnak a belső autóvilágítás méretének és színének változása. Egyes autós kiegészítők lehetővé teszik a megvilágítást a jármű alján, míg a személyre szabott fényszórókat gyakran használják az autó teljes megjelenésének összekapcsolására. Ha valami egészen másra vágyik, akkor csavarja fel a gépkocsikerék szelepsapkát, és létrehoz egy figyelemfelkeltő "üstökös hatást", amely növekszik a sebességgel.