Autófelszerelések és autós tartozékok

autóillatosítók az alkatreszokosan.hu webshopban

2018. január 25. - Péter alkatrészes

Illatosító termékek autókhoz az alkatreszokosan.hu webshopban!

 

 

Autóillatosítók gyártók szerint kategorizálva:Paloma, Ambi Pur, Clinex Football, California scents, Intens, Intenső, Wunderbaumautóápolás, autó ápolási termékek

Autóápolás

Autó ápolási termékek az alkatrészokosan webáruházban!

 

Ebben a csoportban kapott helyet minden olyan termék - javító szalag, hegesztő spray, lakk, lánctisztító - , mely hozzájárul autónk kinézetének szebbé, ápoltabbá tételéhez! Nézzen körül a lent felsorolt autó ápolási termékek között és válassza ki az autójának és az Ön számára legideálisabb termékeket!

Ápolók polírok   

 

Festék lakk   

 

Jég és páramentesítő   

 

Korrózió alvázvédelem

Légkonditisztító   

 

Rágcsálóvédő   

 

Samponok tisztítók   

 

Tisztító felszerelések

Autófelszerelés, autó tartozékok érdekesség

Autófelszerelés, autóalkatrész

 

Ugyanúgy mint az életben,a kis dolgok számítanak; és ez nincs másként az autófelszerelésekkel sem. A nagy autód tűnhet tökéletlennek néhány kisebb autófelszerelés nélkül! Nem kell hozzá néhány apró tartozékot, nem fog eleget tenni várakozásainak. Elköltöttél rengeteg pénzt az autódra, akkor ezen a sokkal kisebb összegen már nem fog múlni a kényelmed és esztétikai élvezeted.

Számos módon beszerezheti autójának a felszerelését. Az autópiac végtelen lehetőségeket kínál az autó kiegészítők számára. Néhány ilyen kiegészítőn nagyon fontos és csaknem minden autótulajdonos használja. Vannak olyanok, akik csak a divat miatt vásárolnak kiegészítőket. Az előbbi célja az autóalkatrészek biztonságának megóvása vagy az utasok biztonságának biztosítása. A későbbi csak azért, hogy elbűvölje az autója tulajdonosát.

autófelszerelés és autótartozék

Az egyik legfontosabb autófelszerelés, amely mindenütt használatos, az az autószőnyeg. Ez egy kötelező jellegű autófelszerelés. Fő célja az autó padlójának védelme bármilyen használattól vagy károsodástól. Vannak olyan folyadékok, mint a víz vagy a hideg italok, a bor stb., amelyek a padlóra esnek és károkat okoznak. Ha van szőnyeg, akkor ez a veszély elkerülhető. Előnyös ha csomagtér tálcát is használunk a csomagtartóban.

Az autószőnyeg a fenti módon megvédi az autója padlóját. Az autó rázkódása sem okozhat kárt a hátulra pakolt árukban. Számos egyéb autófelszerelés van. Néhány ezek közül megnövelheti a gépkocsi erejét, és ezzel egyidejűleg szépen kiegészítheti az autó vonzerejét.

Sok olyan kereskedő van, aki autófelszerelésekre és autóalkatrészekre szakosodott, és rengeteg termékkel látják el az ország különböző területeit.

A leginkább használt termékek a következők:

- Fűthető ülésvédő
- Mentődoboz
- Rendszámtábla tartó
- Elakadásjelző
- Fényvisszaverő mellény

Világító tartozékok

A gépkocsi-tulajdonosok körében egyre növekvő kedveltséget mutatnak a belső autóvilágítás méretének és színének változása. Egyes autós kiegészítők lehetővé teszik a megvilágítást a jármű alján, míg a személyre szabott fényszórókat gyakran használják az autó teljes megjelenésének összekapcsolására. Ha valami egészen másra vágyik, akkor csavarja fel a gépkocsikerék szelepsapkát, és létrehoz egy figyelemfelkeltő "üstökös hatást", amely növekszik a sebességgel.